lei av kina-mat? book inn Norges eneste etnisk norske kinesiske kokk og prøv the real thing! jeg tilbyr 100% autentisk kinesisk mat med hovedvekt på retter fra sichuan og hunan. menyen kan du trygt overlate til meg, jeg setter sammen et bredt spekter av retter, noen varme og noen kalde, men har du spesielle ønsker eller behov, just tell me! jeg har med alt som trengs inkludert wok, pinner, spise-boller og serveringsfat, så kan du konse på gjesten, festen, jeg tar meg av resten.

去过奥斯陆中餐饭馆却不太满意?怀念正宗的中国菜, 来自东方的味道?那马上给上门厨子拨电话!我们主打中国八大菜系中的川菜跟湘菜。鲜!香!麻!辣!回味无穷!我们提供一条龙上门服务, 锅碗瓢盆, 油盐酱醋,都不用您操心。精选新鲜食材,在您家现场烹饪,享受来自中国的味觉盛宴。用餐结束后我们也提供收拾碗筷,打扫现场的服务。免去您的一切后顾之忧。

spise, drikke; en kinesisk middag er noe man gjør sammen og ikke noe din rett og min rett, maten settes midt på bordet og gjestene bruker hver sin lille bolle til å forsyne seg selv. rettene er mange og varierte både i smak, ingredienser og tilbredningsmetode. måltidet følger heller ikke noe fast struktur av typen forrett, hovedrett og dessert, maten kommer på bordet når den er ferdig og følger en tilberedningens logikk og logistikk. 

中餐和西餐在味道和结构上都各具风格。中餐不仅注重“色香味形意”,还讲究“热闹”和“分享”,约上三两亲朋,大家围坐在一起,觥筹交错、好不快乐

planlegger du en reise til Kina? Hva med å begynne turen med å invitere til en kinesisk middag hjemme hos deg? har du vært i Kina og fått øyene opp for forskjellen mellom kina-mat i norge og kinesisk mat i kina? har du kinesiske venner eller forretnings-partnere  på besøk, invitér på kyllingføtter og dampa fiskehode!

生活在奥斯陆,您一定和许多人一样抱怨过这里单调的食物。赶快和冰冻披萨说再见,来尝一桌飘香四溢的麻辣川菜吧!

kinakål på vei til deg! 上门服务!